Presentreklam & Giveaways

Alla uppskattar att få något lite extra ibland. Att ge er personal och era kunder en uppskattad gåva samtidigt som du stärker ditt varumärk är enkelt och uppskattat. Det är ett prisvärt sätt att marknadsföra sig.

Profilkläder

Profilkläder med tryck Vi har ett stort utbud produkter av olika varumärken så att du kan profilera kläder som passar bäst för just dig. Vi tillhandahåller tryck och profilering, ni kan välja att trycka era befintliga logotyper för era profilkläder eller skapa allt från grunden. Vi hjälper dig med dina önskemål för att profilera era profilkläder optimalt!

Arbetskläder, yrkeskläder och varselkläder

Vi har ett stort nätverk av flera leverantörer och tillhandahåller arbetskläder från ett flertal kända varumärken. Varselkläder utgör en stor del av dagens arbetskläder och det är en självklarhet att ni som arbetar på väg eller nära vägarbeten ska kunna handla varselkläder. Vi tillhandahåller självklart tryck och profilering på era arbetskläder.

Idrottskläder

Behöver din förening eller er organisation idrottskläder? Vi har idrottskläder och fritidskläder för stora som små, med tryck och profilering.

Kontakta oss

Vad du än behöver är du välkommen att höra av dig till Helena med dina funderingar för att tillsammans gå igenom ditt företags behov. Ring 070-65 95 282 eller maila helena@gjsales.se